Producten
Binnenzonwering Terug naar overzicht

Shutters

Shutters – ook wel american shutters genoemd – zijn in feite houten binnenluiken met kantelbare lamellen. Houten shutters bieden tegenwoordig de mooiste manier om te spelen met licht en zijn perfect combineerbaar met horizontale houten jaloezieën in dezelfde kleur. Er bestaan verschillende comfortabele bedieningsopties voor de panelen en lamellen van shutters op maat. Leinie adviseert u graag aan huis over de passende mogelijkheden voor uw raamdecoratie. 


De prachtige en oersterke Jasno shutters zitten boordevol onzichtbare technische hoogstandjes, zoals de verzonken scharnieren in de zijstijl van het paneel. 

De Primewood shutters van Jasno zijn vervaardigd uit white teak, een exotische en duurzame houtsoort met een subtiele nerfstructuur. De matzilveren houtkleur geeft de lamellen een zijdeachtige uitstraling. De afwerking van dit type Jasno shutters is vrij te kiezen: gebeitst, gelakt in een RAL-kleur of NCS-kleur. De houten shutters krijgen extra karakter als ze op voorhand worden gezandstraald. 

Bent u op zoek naar een steriele raambekleding voor bijvoorbeeld een tandarts- of dokterspraktijk, kapsalon enz.? Dan biedt Hygienilac een geschikte en mooie afwerking voor uw Primewood shutters.

De Ecowood shutters van Jasno zijn gemaakt van samengeperste houtvezels afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Ze zijn geschikt voor rechte, schuine, ronde en gebogen ramen. Deze houten shutters zijn verkrijgbaar in de vijf meest gevraagde wittinten uit de collectie. Ideaal voor uw badkamer.

Voor brede ramen bieden de Ecowood Plus shutters van Jasno de ideale oplossing. De lamellen van de Ecowood Plus shutters worden vervaardigd uit ABS materiaal. Dit maakt ze lichter dan de klassieke Ecowood shutters, waardoor ook de panelen breder kunnen worden gemaakt. De Ecowood Plus shutters zijn verkrijgbaar in 18 lakkleuren.

Contacteer Leinie voor gratis en vrijblijvend advies

Welk type en welke afwerking van Jasno shutters past het best in uw interieur? Leinie’s raamdecoratie bespreekt graag samen met u de passende mogelijkheden. 

Contacteer Leinie