Producten
Binnenzonwering Terug naar overzicht

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn enorm populair. Door de kantelbare lamellen kan u de lichtinval naar eigen behoefte regelen. Zo wordt het licht op subtiele wijze gefilterd en creëert u een verrassende sfeer. De horizontale lamellen zijn leverbaar in aluminium of hout. De bediening van het kantelsysteem kan op verschillende manieren: met wentelstaaf, koord of elektrisch.

Aluminium jaloezieën op maat

Wie houdt van een eigentijdse en strakke look, kiest meestal spontaan voor aluminium jaloezieën. De sfeerbeelden zullen u overtuigen dat ook houten jaloezieën in een strak interieur een prachtige optie zijn. Laat u daarom best begeleiden bij uw keuze.
De aluminium lamellen zijn in diverse uitvoeringen leverbaar: effen tinten, dessins, decoratieve perforaties, parelmoereffect enz. Verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. De kleinste breedte wordt gebruikt waar privacy van het grootste belang is.


Houten jaloezieën op maat

Horizontale houten jaloezieën worden vooral gebruikt om een warme, ongedwongen en huiselijke sfeer te creëren. Hout is bovendien een natuurlijke licht- en warmteregelaar, die zowel akoestisch als thermisch zeer goed isoleert. We vinden houten jaloezieën vaak terug in een landelijke woonstijl, maar houten lamellen ogen ook bijzonder mooi in een strak interieur. De collectie houten jaloezieën biedt een ruime waaier aan houtsoorten, kleuren en structuren. De houten lamellen zijn verkrijgbaar in drie breedtes: 35 mm, 50 mm of 65 mm. 

 

Contacteer Leinie voor gratis en vrijblijvend advies

Geïnteresseerd in horizontale jaloezieën in hout of aluminium? Passen ze wel in uw woning? Bij Leinie’s raamdecoratie bent u aan het juiste adres voor deskundig en vrijblijvend advies. 

Contacteer Leinie